Lite kort om mig & min familj

 

IMG_1800

DSC_0883 

 

DSCN4308bildMitt namn är Rebecca,  jag och min familj bor på en liten hästgård mitt i småland, byn heter Knabbarödje och ligger 2,5 mil norr om Växjö.

Min familj består av mannen "Mikael" och våra tre grabbar. De två äldsta grabbarna är födda -04 och -06 och minstingen är född -14 och deras stora gemensamma intresse är hockey, fotboll och innebandy, och den lilla hänger självklart på i samma spår :)

Själv ägnar jag min tid på familjen, vänner och barnens intresse. Mina intressen är hundträning  i dess olika former och jag tycker även att det är roligt att hålla på med ridning.

Jag och min man skaffade den första flatten år 2000 vilket var hanhunden Gizmo från (Hovhills). Vi jobbade mkt med viltspår, utställning och även lite lydnad. När mitt intresse gick vidare för att träna lite jakt så visade det sig tyvärr att han inte var särskilt spontan på vilt och därför införskaffade vi en andra hund redan året efter. Det var en hanhund från (Zebulon), vid namn Figo. Han och jag jobbade med apportering, utställning, viltspår och även lite lydnad.

Kort tid efter deras bortgång fick jag möjligheten till att ta över en tik från Kennel Zebulon vid namn Skatt. Hon erövrade verkligen hela familjens hjärta med storm, verkligen inget vi ångrar idag!
Därefter växte mitt intresse mer och  mer fram om att få en valp efter Skatt och drömmen om att skaffa valpar och en egen liten kennel.

Jag tränar och tävlar aktivt i den mån jag hinner. Vi har testat på grenar som utställning, lydnad, rallylydnad,viltspår och jakt.
Jakt och viltspår är väl framförallt det som jag tycker är roligast att jobba med.

Jag har även hästar hemma på gården, som det pysslas och donas med varje dag.

Detta var en liten kort presentation om mig, nu får du gärna ta en vidare rundtur på min hemsida, vill du komma i kontakt med mig se då vidare under fliken kontakt.

 

 avläm1